Kérdése van? Hívjon minket! +36203720196

Glamox

vebben

Glamox

Észak-skandináv fűtőpanel a legzordabb télre

Glamox modern nappaliHova ajánljuk?

  • Szigeteletlen és/vagy régi épületekbe
  • Nagy alapterületű szobákba
  • Jó állapotú vályogházakba
  • Nagy belmagasságokra (3-4 m)

A norvég fűtőpanelek általános jellemzői

Összegyüjtöttük a Glamox fűtőpanelekre is igaz általános jellemzőket. Kérjük, olvassa el ezt, mielőtt jobban megismerkedik a Glamox típussal.

Hatékony és egyedi kialakításGlamox fűtőpanel váró

A Glamox fűtőpanel esztétikai megjelenésében követi a skandinávok által közkedvelt visszafogott, jövőbe mutató, egyúttal örök divatú dizájnt, letisztult fehér áramvonalas formavilága egyedivé teszi bármilyen lakókörnyezetben. A kecses skandináv áramvonalas házkialakítás megakadályozza, hogy a kiadott hő a falra áramoljon, kizárólag a légtérbe juttatja a meleg levegőt. Ezért kifejezetten ajánljuk nagy belmagasságra és rosszabb épületfizikai körélmények közé.

Digitális, heti programozású termosztáttal

Glamox programkiejlzőA panel jobb felső sarkában található digitális kijelzőn láthatjuk a beállított hőfokot, valamint a kijelző melletti gombok segítségével végezhetjük el a programozás beállításait. A programozás segítségével a fűtőpanel automatikusan változtatja a komfort- és takarékhőmérsékletet a beállított értékek alapján.

Használatra kész

A fűtőpanel csomagolásának része a falra szereléshez szükséges tartókonzol és 4 db csavar, ezeket nem kell külön megvásárolni. A készülék dugvillás vezetekékkel szerelt, így a felszerelés után azonnal használatra kész.
Megjegyzés: Ha a fűtőpanelt nem szeretné falra szerelni, akkor a tartólábakat külön kell megvásárolni, azok nem a csomag részei!

Fürdőszobák fűtésére is alkalmas

A Glamox TPVD típus használható fürdőszobákban és egyéb vizes helyiségekben is, IP24-es besorolásának köszönhetően fröccsenő víz és pára ellen védett. A készülék kinézete teljesen ugyanolyan, mint a sima TPA, szobai verzióké, csupán a készülék beljsejében található víz elleni extra védelem.

Glamox fürdőszoba világosGlamox bejárat fotellel


7termék 17