Kérdése van? Hívjon minket! +36203720196

Adax Neo

Hova ajánljuk?Adax Neo piros

  • Szigetelt, normál belmagasságú (alacsonyabb, mint 3 m) épületekbe
  • Modern életterekbe, irodákba, üzlethelyiségekbe, szalonokba
  • Kiemelten igényes enterirőrökbe

A norvég fűtőpanelek általános jellemzői

Összegyüjtöttük az Adax Neo fűtőpanelekre is igaz általános jellemzőket. Kérjük, olvassa el ezt, mielőtt jobban megismerkedik az Adax Neo típussal.

Garancia Plusz szolgáltatás

A gyári 5 év cseregarancián felül +3 év javítási garancia vásárolható az Adax Neo panelekekre, ennek díja bruttó 5000 Ft panelenként. A Garancia Plusz szolgáltatást az adott fűtőpanel kosárba helyezése után tudja megrendelni.

Norvég dizájndíjas termékNorvég dizájn díj

Az Adax Neo 2008-as megjelenése óta több jelentős dizájn díjat is nyert különböző lakberendezési kiállításokon. A felhasznált anyagok magas minősége, a különleges és letisztult formavilág, valamint a többféle választható szín garantálja, hogy a fűtőtest a lakás berendezésének a szerves részévé váljon.

Rejtett kiáramló nyílások a kiáramló levegőnek

A meleg levegőt kiengedő nyílások a panel hátulján, rejtve találhatóak, azok szemből nem láthatóak, így a letisztult formák erőteljesen hatnak.

Bármilyen színben elérhető

Az Adax Neo a piacon egyedülálló módon bármilyen színben rendelhető, így bármilyen stílusú helyiségbe könnyen beilleszthető. A színek elérhetősége és ára az alábbiak szerint alakul:

 

Alapszínek listaáron, raktárról

 

Egyedi színek felár ellenében, 3-5 hét szállítási határidővel:

Bármilyen szín választható a RAL színskáláról. A rendelésnél a pontos, 4 számjegyből álló RAL színkódot szükséges megadni.

Az egyedi szín felára bruttó 10.000 Ft / panel.

Kérjük, hogy a szín kiválasztásakor vegye figyelembe, hogy egy adott szín a számítógép monitorján, papíron, fémen vagy bármilyen felületen különbözően nézhet ki. A végleges, elkészült fűtőpanel minimálisan különbözhet az Ön által kiválasztott színtől!

A RAL színek egyedi gyártásban készülnek! Hosszabb (max 4-5 hét) szállítási határidővel számoljon, valamint ezekre a színekre nem vonatkozik a 14 napos visszavásárlási garancia!

Pár példa szín az ügyfeleink által kedveltek közül:

 

Digitális, programozható termosztát

A panel jobb felső sarkában található diszkrét digitális kijelzőn láthatjuk a beállított hőfokot, valamint a panel oldalán lévő rejtett gombok segítségével végezhetjük el a programozás beállításait. A programozás segítségével a fűtőpanel automatikusan változtatja a komfort- és takarékhőmérsékletet a beállított értékek alapján.

Használatra kész

A fűtőpanel csomagolásának része a falra szereléshez szükséges tartókonzol és 4 db csavar, ezeket nem kell külön megvásárolni. A készülék dugvillás vezetekékkel szerelt, így a felszerelés után azonnal használatra kész.
Megjegyzés: Ha a fűtőpanelt nem szeretné falra szerelni, akkor a tartólábakat külön kell megvásárolni, azok nem a csomag részei!

Helytakarékos megoldás

A norvég fűtőpanelek közül az Adax Neo fizikai méretei a legkisebbek, így hely szűkében is tökéletes megoldás lehet.

Adax Neo telerózsa nappaliAdax Neo fehér színű barna nappali

 


7termék 17