Kérdése van? Hívjon minket! +36203720196

Beha PV

Hagyományos kialakítású, okos norvég fűtőpanel

Hova ajánljuk?

  • Olyan felhasználóknak, akiknek fontos a norvég minőség és az egyszerű kezelés melletti kiváló ár/érték arány
  • Panziókba, vendégházakba, szállodákba
  • Hétvégi házakba, nyaralókba
  • Fürdőszobákba, vizes helyiségekbe

   

A norvég fűtőpanelek általános jellemzői

Összegyüjtöttük a Beha PV fűtőpanelekre is igaz általános jellemzőket. Kérjük, olvassa el ezt, mielőtt jobban megismerkedik a Beha típussal.

Beha hőmérséklet kijelzésEgyedi hőméréséklet-megjelenítés

A Beha PV fűtőpanelen más termékeinkkel ellentétben nem található digitális kijelző vagy vezérlőgomb, csupán egy rejtett forgógomb, amivel be tudjuk állítani a kívánt hőmérsékletet. A felszerelés után a készülék a padlóra vetíti ki a beállított értékeket, ezzel megjelenítési móddal a piacon teljesen egyedülálló módon csak a Beha PV fűtőpanel rendelkezik.

Használatra kész

A fűtőpanel csomagolásának része a falra szereléshez szükséges tartókonzol és 4 db csavar, ezeket nem kell külön megvásárolni. A készülék dugvillás vezetekékkel szerelt, így a felszerelés után azonnal használatra kész.
Megjegyzés: Ha a fűtőpanelt nem szeretné falra szerelni, akkor a tartólábakat külön kell megvásárolni, azok nem a csomag részei!

Fürdőszoba fűtésére is alkalmasBeha elegáns fürdőszoba

Az Beha PV készülékek használhatóak fürdőszobákban és egyéb vizes helyiségekben is, IP24-es besorolásuknak köszönhetően fröccsenő víz és pára ellen védettek.

Opcionális WiFi-s vezérlés

Ha további programozási lehetőségeket, és távolról irányíthatóságot szeretne, akkor egy okostelefonos alkalmazás segítségével ez megoldható. Az alkalmazás magyar nyelvű és könnyen kezelhető.  


11termék 111