Kérdése van? Hívjon minket! +36203720196

SRC 330 GN-Rádiós ébresztőóra SENCOR

SRC 330 GN-Rádiós ébresztőóra SENCOR
14 990 Ft
Részletek

A Sencor SRC 330 rádiós ébresztőóra megkönnyíti a reggeleket. Biztosítja, hogy garantáltan felébredjen a megfelelő időben. A kompakt méretű készülék rendkívül egyszerűen személyre szabható, a kettős ébresztés és a hétvége funkció lehetővé teszik, hogy csak akkor ébressze Önt az óra, amikor ténylegesen szükség van rá. Választhat, hogy rádióműsorra vagy pedig egy beállított hangjelzésre szeretne ébredni, s a szundi funkció segítségével akkor sem lesz késésben, ha úgy dönt, hogy egy kicsit tovább szeretne az ágyban maradni.
Beépített rádió FM tuner
Az FM tuner a legszélesebb körben használt rádióvevő. 87,5 és 108 MHz közötti frekvencián működik. A kihúzható antenna könnyebb tárolást biztosít, ezen felül pedig általában hosszabb, mint a rögzített antennák, így jobb vételt garantál.
„Szundi funkció”
A Sencor rádiós ébresztőórák az okostelefonok által közismerté vált szundi funkcióval lettek ellátva. Ha a beállított időpontban megszólal az ébresztő, de még szeretne egy kicsit tovább aludni, csak nyomja meg az Ébresztés ismétlése gombot, és pihenjen tovább. Pár perccel később az ébresztő újra meg fog szólalni.
Kettős ébresztési rendszer
Az egyes Sencor ébresztőórák két beállítható ébresztési idővel rendelkeznek. Amennyiben Ön vagy partnere más időben szeretne felkelni, csak egyszerűen állítsa be az egyik ébresztési időt az Ön, a másikat pedig partnere ébresztéséhez.
Projektoros kivetítés
A projektoros kivetítésnek köszönhetően szinte mindig, minden körülmények között ellenőrizheti a pontos időt. A Sencor készülékek projektoros rendszere biztosítja, hogy a pontos idő mindig jó helyzetben és irányban legyen látható.
Jellemzők:

Digitális időkijelzés és frekvencia-hangolás
Dátum és év
LED kijelző (3 cm)
Piros időkivetítés
180°-kal elforgatható adatok és élesíthető vetítés
PLL FM rádió 10 programhely
Benti hőfok megjelenítés
Kettős hétvégi ébresztői funkcióval
Rádióval vagy hangjelzéssel történő ébresztés
Ismételt ébresztés
Szundi funkció
Kijelző fényerő beállítása

Egyéb:

Tartalék elem 1 x 3 V(CR-2032, ez nem tartozék)
Tápellátás 230 V / 50 Hz
Méret: 188 x 82 x 72 mm
Tömeg: 420 g