Kérdése van? Hívjon minket! +36203720196

SDH 1210WH Páramentesítő SENCOR
SDH 1210WH Páramentesítő SENCOR
99 990 Ft

SDH 1210WH Páramentesítő SENCOR

SDH 1210WH Páramentesítő SENCOR
99 990 Ft
Részletek
Részletek

A Sencor SDH 1210WH készülék komplex módon gondoskodik a levegő minőségéről. Eltávolítja a felesleges páratartalmat és tisztítja a levegőt. Ráadásul mindig ellenőrzése alatt tarthatja, mivel ez egy újabb tagja a Sencor okoseszközök családjának, amelyet a Sencor HOME alkalmazás segítségével kényelmesen vezérelhet az okostelefonja képernyőjéről.


SENCOR HOME

Könnyítse meg életét a SENCOR okoskészülékekkel, amelyek a SENCOR HOME alkalmazással vezérelhetők. Egyszerűen töltse le a Google Play vagy az App Store áruházból, és kényelmesen irányítsa eszközeit távolról az irodából vagy a hétvégi házából. Nincs más dolga, mint megérinteni mobiltelefonja képernyőjét, és a Wi-Fi-re csatlakoztatott készülékek elindulnak, hogy elvégezzék Ön helyett a dolgukat.


HATÉKONY PÁRAMENTESÍTÉS

A készülék egy nap alatt akár 12 liter vizet is képes a levegőből kinyerni. Csak be kell állítani a cél páratartalmat vagy a folyamatos levegő szárítást. A vizet egy 3,2 l-es tartályba gyűjti össze, de egy kis cső segítségével akár közvetlenül a szennyvíz elvezetőbe is továbbítható. Ha megoldható a víz folyamatos elvezetése, akkor megszűnik a tartály ürítésének a problémája is. A készülék automatikusan működik és az információkat az okostelefonjára is megküldi.


LEVEGŐ TISZTÍTÁS

A levegő tisztításáról HEPA H11 szűrő gondoskodik, amely a legtöbb szennyeződést kiszűri a levegőből. A magas páratartalmú levegőben gyakran nemkívánatos részecskék is találhatók, mint például penészspórák, virágporok, allergén anyagok stb.


EGYSZERŰ KEZELHETŐSÉG

A készülék 5 és 35 °C közötti környezeti hőmérsékleten működtethető, nem kell tartania az alacsonyabb hőmérsékletektől sem. A fagyás ellen automatikus kiolvasztás funkció véd. Ez a szerény és csendes segítőtárs sok hasznos munkát elvégez a lakásban. A készüléket folyamatosan az ellenőrzése alatt tarthatja, a készülék a 30 m2 alatti területű helyiségekben gondoskodik a levegő tökéletes minőségéről.


MŰSZAKI PARAMÉTEREKHelység területe: 30 m2

Időzítő

Teljesítmény (W): 158 W

Magasság (cm): 56 cm

Szélesség (cm): 29,5 cm

Mélység (cm): 29,5 cm

Szín: Fehér