Kérdése van? Hívjon minket! +36203720196

MRK-19 MPM Konyhai robotgép 2200W 6,5 L tál
MRK-19 MPM Konyhai robotgép 2200W 6,5 L tál
79 990 Ft

MRK-19 MPM Konyhai robotgép 2200W 6,5 L tál

MRK-19 MPM Konyhai robotgép 2200W 6,5 L tál
79 990 Ft
Részletek
Termék leírása:

MRK-19 bolygórobot professzionális segítség a főzésben. A masszát a készülék könnyedén keveri, turmixolja, zúzza, süteményekbe vagy szószokba forgatja. A bolygórendszernek köszönhetően a keverő nem csak a tál körül mozog, hanem a tengelye körül is forog , miközben az összes hozzávalót alaposan összekeveri.
Az MRK-19 bolygórobot a konyhájában is divatos kiegészítő. Klasszikus dizájnjának és színeinek köszönhetően tökéletesen illeszkedik egy modern vagy hagyományos stílusú konyhába.

A 6,5 literes edény rozsdamentes acél fogantyúval nagyon egyszerűen használható. Könnyedén felhelyezheti és eltávolíthatja a robotról. Speciális burkolatának köszönhetően nem kell aggódnia a konyha tisztaságáért. Miközben a robot felesleges rendetlenség nélkül dolgozik,a betöltő nyíláson keresztűl hozzáadja a szükséges összetevőket.

Az MRK-19 bolygórobot garantálja a hatékonyságot! A 2200 W maximális teljesítményű motor és a többirányú keverési funkció tökéletes párost alkot.

Az impulzus funkció és 6 fokozatú sebességszabályozás lehetővé teszi a termékek keverését és őrlését impulzus üzemmódban. Könnyedén dolgozhat ki kemény masszákat és azokat is, amelyeket fokozatosan kell gyúrni.

Az MRK-19 bolygórobot ideális eszköz bármilyen típusú tészta dagasztására.
A készlet 3 db cserélhető keverőt tartalmaz:

Szilikon bevonatú keverő, amely ideális élesztős tészta, valamint tészták és fánkok dagasztására.
A különleges forma és a szilikon bordák gondoskodnak arról, hogy a tészta óvatosan lekerüljön a tál oldaláról.
Keverő könnyű tömegek felveréséhez ; tejszín, tojásfehérje, piskóta, vajas krémek. A tömegek megfelelően szellőztetve lesznek, egyedi ízt adva!
horog alakú keverőt többkomponensű masszák keveréséhez ezzel a véggel kenyértészta, darált hús, pástétomok, hal, sűrű krémek dagasztásához.6 fokozatú sebességszabályozás + impulzus funkció
a tartozékok bolygómozgása (többirányú keverés) - a kevert összetevők tökéletes levegőztetése
bekapcsolás elleni védelem a készülék nem megfelelő felszerelése esetén
6,5 l űrtartalmú tál rozsdamentes acél fogantyúval
szilikon bevonatú keverő élesztős tészta, valamint tészta és faworki (csörögefánk) dagasztásához
mixer könnyű masszák felveréséhez - jól levegőztetett termékek: tejszín, tojásfehérje, egész tojás, piskóta, vajas és pudingos krémek, majonéz
mixer többkomponensű masszák keveréséhez: sütemények, darált hús és hal, pástétomok, sajt reszelése sajttortához, főtt krumpli habverése burgonyapürébe és sűrű krémekbe
keverőedény fedél nyílása - lehetővé teszi az összetevők egyszerűbb adagolását a készülék működése közben, és csökkenti a folyékony összetevők kifröccsenését
névleges teljesítmény 1400W
maximális teljesítmény 2200W
220-240V 50Hz