Kérdése van? Hívjon minket! +36203720196

Nedis FNST10CWT40 Álló ventilátor
Nedis FNST10CWT40 Álló ventilátor
8 990 Ft

Nedis FNST10CWT40 Álló ventilátor

Nedis FNST10CWT40 Álló ventilátor
8 990 Ft
Részletek
Típus Vezetékes
Kialakítás Álló
Átmérő 40 cm
Magasság 120 cm
Teljesítmény 45 W
Sebességfokozatok száma 3
Oszcilláló mozgás Van
Tömeg 2.9 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!
Álló ventilátor fehér
Ez az álló ventilátor fehér színű, oszcilláló és 3 fokozatú, így frissítő szellőt biztosít. Nagy teljesítményű motorral és három beállítással (gyenge, közepes és erős), valamint könnyen használható gombokkal rendelkezik. A felül található oszcillációs fogantyúval az elosztás szabályozható, a dönthető fejjel pedig a légáramlat irányát módosíthatja.
A ventilátor magassága 100-120 centiméter között állítható. Ezt az álló ventilátort 45 W-os motor hajtja. 3 lapát található a ventilátorban, forgás sebessége 3 fokozatban állítható. 40 cm széles. A magas teljesítményű, alacsony zajszintű motor kiváló teljesítményt nyújt.
Ez az álló ventilátor fehér színben nagyon népszerű, elegáns megjelenésű és megbízható működésű. Nagy segítség a nyári kánikulában mindenkinek. Javasoljuk, hogy akik éppen álló ventilátor választás előtt állnak, elöszőr kezdjék a helyiség, szoba felmérésével, mivel nagyobb légköbméter esetén nagyobb teljesítményű ventilátorra lesz szükség. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy milyen az adott helyiség, szoba vagy iroda fekvése, valamint szellőztethetősége.
Élvezze a frissítő fuvallatot ezzel az álló ventilátorral, mely az igényeinek megfelelően állítható be. Válasszon a gyenge, közepes és erős forgási sebesség közül, szabályozza a fuvallat elosztását a ventilátor tetején található oszcillációs fogantyú segítségével, és irányítsa a fuvallatot bármilyen szögben.

Jellemzők:

100-120 cm között állítható magasság
16 hüvelykes lapátok
Az oszcillációs fogantyú és a dönthető fej segítségével bárhogyan beállítható a fuvallat elosztása
Nagy teljesítményű motor háromféle sebességgel (gyenge, közepes és erős)

A csomag tartalma:

1 db álló ventilátor
Kézikönyv