Kérdése van? Hívjon minket! +36203720196

SVC 7814VT 2in1 álló porszívó SENCOR
SVC 7814VT 2in1 álló porszívó SENCOR
47 990 Ft

SVC 7814VT 2in1 álló porszívó SENCOR

SVC 7814VT 2in1 álló porszívó SENCOR
47 990 Ft
Részletek


A Sencor SVC 7814VT porzsák nélküli álló porszívó. Ideális választás a lakás takarítására. Bármilyen felületen használható, padlótól kezdve a bútorokig. A 180°-ban elfordítható szívófej a nehezen hozzáférhető helyeket könnyen elérhetővé teszi. A működését egy 14,8V, 2200mAh Li-Ion akkumulátor biztosítja, amellyel a porszívó akár 35 percig is üzemeltethető. A szívóerőt az elektromos szabályzó segítségével állíthatja be. Az ergonomikus tervezésű fogantyú, a szívófejbe épített LED világítás biztosítja a pozitív felhasználói élményt. A készülék töltéséhez egy töltőállomás áll a rendelkezésre, mely praktikus tartozék tárolóval lett felszerelve.
Vezeték nélküli kialakítás, hatékony porszívózás

A kapacitív, nagy teljesítményű 14,8 voltos Li-Ion akkumulátornak köszönhetően hatékonyan tud porszívózni. A 2200 mAh Li-Ion akkumulátor akár 35 percig is üzemeltethető. Ez az idő elegendő több helyiség kiporszívózására. A készülék töltéséhez egy töltőállomás áll a rendelkezésre, mely praktikus tartozék tárolóval lett felszerelve.
Mozogjon szabadon, vezetékek nélkül

Felejtse el az állandó konnektor keresést, az összegabalyodó, a különböző tárgyakban felakadó kábeleket. Az akkumulátoros kialakításnak köszönhetően, bárhol élvezheti a porszívózás szabadságát. Napjainkban az akkumulátoros technológián alapuló készülékek hatékonysága, vetekszik a hagyományos porszívók által biztosított eredményekkel.
HEPA szűrő, porzsák nélküli kialakítás

A HEPA szűrő nagyon hatékony és elfogja a legkisebb por- és allergének részeket, könnyen mosható, tisztítható és visszahelyezhető. Hasonlóképpen, nem kell gondolkodnia egy cserélhető porzsák vásárlásáról! A 0,5 literes kivehető portartály bármikor egyszerűen elmosható. Ráadásul a porzsák nélküli működéssel kíméli környezetet a szintetikus anyagoktól és egyben a pénztárcáját.
Fedezze fel a LED világítás előnyeit

A LED világításnak köszönhetően megvilágíthatja az apró szennyeződéseket és a finom port. A LED világítótest stratégiailag a szívófej közepén lett elhelyezve, amely így megfelelő területet tud megvilágítani. Olyan helyeken is segítségére lesz, ahol rosszabbak a látási viszonyok, például, kamrában vagy a bútorok, ágyak alatt. Két teljesítményfokozat közül választhat. Az alacsony a normál szennyezettséghez és magas az egyszeri gyors tisztításhoz ideális.
Saját motorral rendelkező kefe

A kapacitív akkumulátorok és az erős szívóerő nélkülözhetetlenek a működéshez, akárcsak a forgó kefe. Hatékonyabb tisztítást tud vele elérni már az első mozdulattal. A forgókefe speciálisan összeszerelt, és tökéletes eredményt garantál minden padlón és szőnyegen. Megszabadítja a padlót a szőrtől, cérnától, morzsáktól és portól.
2 az 1-ben állóporszívó

Sokoldalúan dolgozik! Megbízhatóan tud porszívóként dolgozni, így minden padló és szőnyeg tisztaságáról gondoskodik. A kivehető kézi porszívó segítségével, a bútorokon vagy akár járművek belsejében előforduló szennyeződéseket gyűjtheti össze. A porszívóval helyet, pénzt és időt takarít meg.
Termék adatlapja
Sencor SVC 7814VT
Por tárolása Porzsák nélküli
Porszívó típus Álló porszívó
Energiaforrás Akkumulátoros
Akkumulátor feszültség 14.8 V
Por tárolás
Porkapacitás 0.5 liter
Telítettség kijelzés
Funkciók
Száraz tisztítás
Nedves tiszítás
HEPA szűrő
Vízszűrős porszívó
Szívóerő szabályozás
Kivehető morzsaporszívó
További tulajdonságok
Zajszint 76 dB
Méretek
Tömeg 2.8 kg
Méretek (szélesség x magasság x mélység) 28.6 x 113.5 x 23.6 cm