Kérdése van? Hívjon minket! +36203720196

SVC 7811WH 2in1 álló porszívó SENCOR
SVC 7811WH 2in1 álló porszívó SENCOR
39 990 Ft

SVC 7811WH 2in1 álló porszívó SENCOR

SVC 7811WH 2in1 álló porszívó SENCOR
39 990 Ft
Részletek


A Sencor SVC 7811WH porzsák nélküli álló porszívó. Ideális választás a lakás takarítására. Bármilyen felületen használható, padlótól kezdve a bútorokig. A 180°-ban elfordítható szívófej a nehezen hozzáférhető helyeket könnyen elérhetővé teszi. A működését egy 11,1 V, 2200mAh Li-Ion akkumulátor biztosítja, amellyel a porszívó akár 25 percig is üzemeltethető. A szívóerőt az elektromos szabályzó segítségével állíthatja be. Az ergonomikus tervezésű fogantyú, a szívófejbe épített LED világítás biztosítja a pozitív felhasználói élményt. A készülék töltéséhez egy töltőállomás áll a rendelkezésre, mely praktikus tartozék tárolóval lett felszerelve.
Vezeték nélküli kialakítás, hatékony porszívózás

A kapacitív, nagy teljesítményű 11,1 voltos Li-Ion akkumulátornak köszönhetően hatékonyan tud porszívózni. A 2200 mAh Li-Ion akkumulátor akár 25 percig is üzemeltethető. Ez az idő elegendő több helyiség kiporszívózására.
Mozogjon szabadon, vezetékek nélkül

Felejtse el az állandó konnektor keresést, az összegabalyodó, a különböző tárgyakban felakadó kábeleket. Az akkumulátoros kialakításnak köszönhetően, bárhol élvezheti a porszívózás szabadságát. Napjainkban az akkumulátoros technológián alapuló készülékek hatékonysága, vetekszik a hagyományos porszívók által biztosított eredményekkel.
HEPA szűrő, porzsák nélküli kialakítás

A HEPA szűrő nagyon hatékony és elfogja a legkisebb por- és allergének részeket, könnyen mosható, tisztítható és visszahelyezhető. Hasonlóképpen, nem kell gondolkodnia egy cserélhető porzsák vásárlásáról! A 0,5 literes kivehető portartály bármikor egyszerűen elmosható. Ráadásul a porzsák nélküli működéssel kíméli környezetet a szintetikus anyagoktól és egyben a pénztárcáját.