Kérdése van? Hívjon minket! +36203720196

YWC 100 Full HD USB Stream Webcam YENKEE
YWC 100 Full HD USB Stream Webcam YENKEE
11 990 Ft

YWC 100 Full HD USB Stream Webcam YENKEE

11 990 Ft
Részletek
WC 100
FULL HD WEBKAMERA - AHOY

Plug & Play
Beépített mikrofon
Vízszintes és függőleges szögbeállítás

TI SZTÁN ÉS ÉLESEN!
AHOY, egy megbízható webkamerát keresel videokonferenciákhoz, online órákhoz vagy rendszeres videohívásokhoz? Akkor megtaláltad! Búcsúzz el a kockás képtől, mert a YWC 100 kamera FULL HD felbontásban tud videofelvételt készíteni, így beszélgető társaid minden részletet tisztán és élesen fognak látni. Ezenkívül harminc képkocka/másodperc sebességgel tudod menteni a videót. Tehát, ha gyors táncos kreációkat szeretnél előadni, akkor sincs elmosódás. Élesen, tisztán és szellem effektek nélkül. HALÓ, HALLJUK EGYMÁST?
All-in-one megoldás. Ennek köszönhetően nincs szükséged további mikrofonra vagy fülhallgatóra, hiszen ezek a kamerába lettek integrálva. A videohívásokat teljesen szabadon élvezheted, anélkül, hogy különféle vezetékek legyenek a fejeden, és sokkal több helyed lesz az asztalodon is. Ezen felül a legjobb hangrögzítést úgy javíthatod, hogy a 360 °-os beállításnak köszönhetően bármilyen szögben beállíthatsz. AHOY, HELY!
Egy dolog, ami valószínűleg nem változik a kamera helye. Szinte bárhová tudod rögzíteni. Ez a funkció az univerzális csiptetőnek köszönhető, amely a piacon lévő bármely monitorral vagy laptoppal kompatibilis. Ennek a kialakításnak köszönhetően bármilyen vízszintes és függőleges szöget is pontosan tetszés szerint beállíthatsz. Most már semmi sem akadályoz meg abban, hogy a videohívások és a videokonferenciák mestere legyél. AHOY! SPECIFIKÁCIÓ:

Max. felbontás: 1920 x 1080 képpont (30 kép/másodperc)
Fotók: 2 megapixel
Érzékelő: CMOS
Fókusztípus: fix fókusz
Beépített mikrofon: monó
Látószög: 60 °
Csatlakozó: USB
A kábel hossza: 1,4 m
Méretek: 90 x 28 x 23mm
Tömeg: 137 g
Rendszerkövetelmények
USB 2.0 csatlakozás
Windows 7/8/10