Kérdése van? Hívjon minket! +36203720196

Samsung MG23K3515AW/EO mikrohullámú sütő grill funkcióval
Samsung MG23K3515AW/EO mikrohullámú sütő grill funkcióval
49 990 Ft

Samsung MG23K3515AW/EO mikrohullámú sütő grill funkcióval

Samsung MG23K3515AW/EO mikrohullámú sütő
49 990 Ft
Részletek
Leírás
Termék információk:

- 1100W grill teljesítmény
- 23 l űrtartalom
- Browning Plus funkció: a 30 másodperccel hosszabb sütési időnek köszönhetően aranybarnává és ropogóssá válnak az ételek
- Keep Warm melegentartó funkció
- Quick Defrost gyors kiolvasztási funkció
- ECO üzemmód
- Szagtalanítás
- Szabályozási mód: érintő- és tekerőgomb
- Belső borítás: kerámia zománc
- Kijelző típus: LED
Adatok

Fizikai jellemzők
Alap szín
Fehér
Egyéb szín
Fekete
Nettó súly
13 kg
Magasság (max.)
27,5 cm
Szélesség (max.)
48,9 cm
Mélység (max.)
39,2 cm
Alapadatok
Űrtartalom
23 l
Fogyasztás
1250 Watt
Grill funkció
Igen
Egyéb
Kerámia belső bevonat


Browning Plus funkció
A Browning Plus funkcióval a látvány és az ízhatás harmonikus egysége jegyében tökéletes állagú és ízű ételeket készíthetsz. A grillfűtésnek és a 30 másodperccel hosszabb sütési időnek köszönhetően aranybarnává és ropogóssá válnak az ételek.

Quick Defrost gyors kiolvasztási funkció
A Quick Defrost funkcióval gyorsan és egyenletesen olvaszthatod ki az ételeket. Mivel az automatikus kiolvasztási algoritmus 5 ételfajta szerint számolja ki a megfelelő kiolvasztási időt, jóval kevesebb időt igényel a hozzávalók előkészítése.

Keep Warm melegentartó funkció
A Keep Warm melegentartó funkció különösen hasznos, ha egyidejűleg többféle fogást készítesz. A grillfűtés használatával minden étel megfelelő hőmérsékletű marad, és semmi sem sül túl. Valamennyi étel meleg és ízletes marad, így a számodra megfelelő időben szolgálhatod fel azokat.

CERAMIC INSIDE belső bevonat
A tartós kivitelű és egyszerűen tisztán tartható CERAMIC INSIDE belső bevonat karcálló. A súrolás nélkül megtisztítható sima felület az idő múlásával sem színeződik el. Ezenkívül nagyfokú rozsda- és karcállóságának köszönhetően hosszú élettartamot kölcsönöz a készülék számára.Quick Defrost gyors kiolvasztási funkció

Előre beprogramozott helyi receptek
Válassz a számos, előre beprogramozott recept közül, és élvezd az ismerős házias ízeket. Mindössze egyetlen gombnyomással kiválaszthatod a kívánt ételt, így sok időt takaríthatsz meg annak elkészítésekor.

ECO üzemmód
A versenytársakkal összehasonlítva a legalacsonyabb szintű készenléti energiafelhasználást igénylő ECO üzemmóddal jelentős mértékű energia takarítható meg. Mivel a sütésen kívüli alapvető funkciók használata csak minimális mértékű energiafelvétellel jár, az alacsonyabb villanyszámlának köszönhetően jelentős összeget takaríthatsz meg.

Szagtalanítás
A Szagtalanítási funkció által alkalmazott erőteljes légáramlásnak köszönhetően a kellemetlen szagok gyorsan eltávoznak a sütőtérből. Az azonnali szagtalanításnak köszönhetően az ételek mindig frissek és ízletesek maradnak.