Kérdése van? Hívjon minket! +36203720196

SM SPIRIT BLACK Szódagép

SM SPIRIT BLACK Szódagép
32 990 Ft
Részletek
Mi a Sodastream?

A SodaStream egy komplett rendszer, amellyel otthon tudsz készíteni szódát vagy más üdítő italt kényelmesen.
Bármikor frissen elkészítheted kiváló minőségű csapvízből amely egy karnyújtásnyira van tőled, elég ha megnyitod a csapot.
Ízlés szerint szabályozhatod a szénsav erősségét, attól függően, hogy milyet szeretsz.
Egyszer és mindenkorra szabadulj meg a nehéz és fárasztó palackok cipelésétől és óvd velünk a környezetet
Egy pohár otthon elkészített szódavíz egy pár darab hozzáadott gyümölccsel vagy esetleg gyümölcslével, nagyon jó alapja a folyadék bevitelnek fölösleges cukrok nélkül. Az egész család örömére szolgál.
A kiürült a patronod akkor nagyon egyszerűen cserélheted ország több mint 410 cserepontján.
1 liter otthon elkészített szódavíz ára kb. 50 Ft-ra jön ki, attól függően mennyire szénsavasítod a vizet. Kényelmes és egyszerű.
Egy SodaStream palackot akár 3 évig is használhatsz és ez alatt a földet 2.500 PET palacktól óvod meg.
...még mindig szeretnél PET palackokat cipelni?

1. Hogyan állíthatom be a szénsavasítás fokát?
Nagyon egyszerűen! Nyomd meg 1x a szénsavasító gombot, ha enyhe – 2x, ha közepesen erős – 3x, ha erős szódát szeretnél. Ha a szénsavasítás elérte a maximális fokot, akkor erős kifújó hangot hallasz. Az optimális szénsavasítást az első pár használat után könnyűszerrel kitapasztalhatod.

2. Mit tegyek, ha a CO2 patronom kiürült?
Az üres patront egyszerűen kicserélheted a bármely cserepontunkon és csak a szénsav áráért kell fizetned. Mindig figyelj, hogy eredeti SodaStream patront használj!

3. Hogyan készíthetek üdítő italt?
Először szénsavasítjuk a lehűtött csapvizet (kb.: 7C⁰). Fontos, hogy a szódagéppel mindig csak vizet szénsavasítsunk.
Válasszuk ki kedvenc SodaStream szörpünket, melynek kupakja adagolóként használható. Töltsünk szörpöt a kupakba, majd finoman öntsük a 45⁰-os szögben megdöntött szénsavasító palackba.
A palackot zárjuk le és óvatosan rázogatva keverjük el a szénsavas vízben a szörpöt.
Máris kész a kedvenc üdítőd! Egészségedre!

4. Miért csak eredeti SodaStream patront érdemes használnom?
A szénsavpatronok rendszeres biztonsági felülvizsgálatra szorulnak, melyet a gyártóüzemben végeznek el minden újratöltés alkalmával. Csak így vállalhat a gyártó 100 %-os garanciát a patronok biztonságáért.

A SodaStream bemutatja az otthoni felhasználásra való PepsiCo szörpcsaládot

A SodaStream szódavízkészítő gépekhez elérhető Pepsi szörpcsalád olyan népszerű ízeket foglal magában, mint a klasszikus Pepsi, a Pepsi Max, a 7up, 7upFree, a Mirinda és a Mirinda Diet.

“Az ikonikus PepsiCo ízek bevezetése fontos mérföldövet jelent a SodaStream missziójában, amelynek célja, hogy úgy tegye elérhetővé a legjobb ízeket a vásárlók számára, hogy közben óvja a Földünket” – emelte ki Eyal Shohat, a SodaStream vezérigazgatója. “Ezzel a lépéssel a SodaStream felhasználók képesek lesznek kényelmesen, otthon elkészíteni a kedvenc Pepsi üdítőjüket a SodaStream szénsavasvíz készítő gépekkel és a többszörhasználatos szénsavasító palackjaival.

“Elnézve a SodaStream gyorsuló növekedését, nagy örömmel tekintünk ezeknek az erős márkáknak az összekapcsolódására” – hangsúlyozta Jim Andrew, a PepsiCo ügyvezető alelnöke, valamint a Beyond the Bottle és New Ventures üzletág vezetője. Hozzátette: a SodaStreammel közösen a műanyag hulladék csökkentéséért és egy élhetőbb jövőért dolgoznak. Az új PepsiCo szörpök bevezetése csak az első lépése ennek a közös utazásnak.

A SodaStream-ről

A SodaStream a világ első számú otthoni szénsavasító készülék gyártó márkája (mennyiség tekintetében), amelyet a PepsiCo 3,2 milliárd dollárért vásárolt meg. A SodaStream lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy másodpercek alatt könnyen átalakítsák a hagyományos csapvizet szódává vagy ízesített üdítőitallá. Becslések szerint évente mintegy 800 millió liter szódát készítenek készülékeik segítségével, így a SodaStream felhasználói közel 500 millió PET-palackkal kevesebb hulladékot termelnek. Ennek köszönhetően a műanyag palackok gyártásával és szállítmányozásával együtt járó környezetterheléstől is megóvják a természetet. A SodaStream termékeivel a környezettudatos választás lehetőségét kínálja vásárlóinak.

Szénsavasító berendezéseivel 46 országban van jelen, A termékek több mint 80 000 kiskereskedelmi üzletben állnak rendelkezésre. A SodaStream gépek magyarországi forgalmazását 2008-ban kezdődött el a viszonteladói hálózat kiépítésével, amelynek köszön¬hetően jelenleg közel 500 boltban érhetőek el a termékek, és az üzletek száma folyamatosan bővül.