Kérdése van? Hívjon minket! +36203720196

SENCOR SMS4011BL körkéses borova

SENCOR SMS4011BL körkéses borova (SMS4011BL)
9 990 Ft
Részletek


A Sencor SMS 401 elektromos borotva segítségével gyorsabb és egyszerűbb a mindennapi borotválkozás. Az egymástól független három lengő borotvafej tökéletesen követi az arc vonalát, így garantálja a tökéletes eredményt. A készülék használatának köszönhetően már könnyen elérhető a tökéletesen sima és bársonyosan puha arcbőr. Az önélező éles borotvakések hosszabb élettartamot biztosítanak, a csomag tartalmát képező tisztítókefe segítségével a használat után a készülékben ragadt szőrszálaktól szabadulhat meg egy-két mozdulattal. Teljesen feltöltött akkumulátorról, napi kb. 2,5 perces használat esetén, a készülék 1 hónapig utántöltés nélkül használható.
Vízálló elektromos borotvák

A borotva teljes teste vízálló kialakítású, így folyó víz alatt kényelmesen tisztítható. További előnyei közé tartozik az ultra-csendes nagysebességű motor, a könnyű kialakítás és a hosszú élettartalmú akkumulátor - két óra töltés akár 40 perces működést is eredményezhet. Napi 2 perces használat esetén ez majdnem egy hónap egyetlen töltéssel.
Ergonomikus forma

A Sencor elektromos borotvák ergonomikus markolat kialakítása, biztos tartást ad a megfelelő irányításhoz a borotválkozás és vágás során.

Csomag tartalma

Borotva
Borotvafej
Töltőkábel
Tisztítókefe