Kérdése van? Hívjon minket! +36203720196

S27A650D SAMSUNG Monitor
S27A650D SAMSUNG Monitor
79 990 Ft

S27A650D SAMSUNG Monitor

S27A650D SAMSUNG Monitor - Outlet termék
79 990 Ft
Részletek


Óvja a szemet és a környezetet
Takarékoskodjon az elektromossággal fáradalmak nélkül a Samsung Eco fényérzékelőjével. Az SA650 Eco fényérzékelője a környező fényviszonyokhoz állítja be a képernyő fényerejét, hogy mindig optimális megjelenítést érjen el, és az energiafogyasztást is minimális szinten tartsa. Élvezze a szemkímélő képernyőt, amely ráadásul a környezetet is óvja. A monitor fényereje mindig a környező fényviszonyokhoz alkalmazkodik, hogy a képernyő tökéletesen látható legyen, és a szemet se terhelje. Egy sötétebb szobában tehát a monitor visszaveszi, de napfényes környezetben növeli a fényerőt. Az Eco fényérzékelő felveszi az ön életritmusát: takarékoskodik az energiával miközben a kényelemről is gondoskodik.

Energiamegtakarítás intelligens mozgásérzékelővel
Az SA650 LED monitorral megérkezett a jövő: a legújabb fejlesztésű mozgásérzékelővel a képernyő együtt él önnel. Az SA650 beépített PIR (piroelektromos) szenzora automatikusan érzékeli a mozgást a képernyő előtti térben. Az érzékelővel a monitor képes a mozgásnak megfelelően automatikusan visszavenni a fényerőt vagy kikapcsolni, majd újra erősíteni a fényerőt vagy bekapcsolni. Az Eco mozgásérzékelő az energiatakarékosság legegyszerűbb módja.

Nézze a munkáját a legjobb szögből
Biztosítson optimális irodai látási viszonyokat a munkavállalói számára a Samsung elérhető árú Üzleti Monitorával. Míg a hagyományos monitorok vízszintes látható szöge 170 fok, a Samsung monitor extra-széles, 178 fokos látható szöget biztosít. A 8 fokos többlet különösen hasznos lehet, amikor más kollégákkal is szeretnénk megosztani a képernyőn látható információkat, vagy bemutatni az elképzeléseinket az ügyfeleknek. A Samsung Üzleti Monitor 18 fokkal szélesebb függőleges látható szöget is kínál, így ez a készülék a tökéletes választás, ha nagyobb közönség előtt kell prezentálni vagy más tartalmat, például egy videót kell lejátszani.

Üzleti igényekre szabott monitor
A Samsung SA650 LED Business Monitor tervezésekor a munkakörnyezet javítása és a hatékonyság növelése volt a fő szempont. Az SA650 előlapján elhelyezkedő nyomógombok kiküszöbölik azokat a költséges meghibásodásokat, amiket a nagy igénybevételnek kitett érintőgombok szoktak okozni. Az intelligens designnak köszönhetően a felhasználók a falra szerelt monitorokon is könnyedén elérik a gombokat, szemben az oldalsó gombokkal szerelt monitorok problémás kezelésével. Az SA650 monitor megjelenését a keskeny matt káva teszi teljessé: nincsenek zavaró formák a képernyő körül, és semmi nem vonja el a figyelmet a gazdag képi élménytől.

Hozza ki a legtöbbet az irodai helyből
A Samsung SA650 LED Business Monitor a tökéletes választás, ha olyan monitort keres, amely valóban hatékonyan használja ki a rendelkezésre álló helyet. A csatlakoztatható adapterrel a monitort könnyen át lehet helyezni egy új munkaállomáshoz. A fizikai mozgatást a monitor fogantyúja, az installálást pedig az adapter könnyíti meg, így az SA650 segítségével az iroda mindig megőrzi rendezettségét és hatékonyságát. Az SA650 támogatja a fali VESA felhasználást is, így többképernyős installációban vagy falra szerelt monitorként is használható. A Samsung SA650 LED Business Monitorral az irodai hely hatékony kihasználása nem okoz többé gondot.

Szabályozza a fényerőt, legyen energiatakarékos
Az Eco-val az energiatakarékosság gyerekjáték. A funkció annak megfelelően állítja be a monitor fényerejét, hogy ön mennyi energiát kíván megtakarítani. Három energiatakarékos üzemmódból választhat (50%, 25% és az energiatakarékos üzemmód kikapcsolása), hogy egyéni igényeihez alakíthassa a monitor használatát. A Samsung energiatakarékos filozófiája segít önnek és a környezetnek is. A több mint 50% - os energiamegtakarítással jelentősen csökkentheti ökológiai lábnyomát. Az energiatakarékosság nem kíván komoly erőfeszítést, és az Eco-val az irányítás az ön kezében van.