Kérdése van? Hívjon minket! +36203720196

MPM-63-BOS-40B Beépíthető sütő
MPM-63-BOS-40B Beépíthető sütő
104 990 Ft

MPM-63-BOS-40B Beépíthető sütő

MPM-63-BOS-40B Beépíthető sütő
104 990 Ft
Részletek
Tisztítás Katalitikus
Multifunkciós Igen
Gyermekzár Van


Termékleírás:

Az MPM-63-BOS-40B egy sütő, 8 sütési program és sok funkcióval rendelkezik, hogy majd a sütés egyszerű és kellemes legyen.

A sütőn időzítő és két visszahúzható gomb található: az egyik a hőmérséklet-szabályozáshoz, a másik a program kiválasztásához. Az időzítővel beállíthatja az órát, a sütő működési idejét, az automatikus programot és még a gyermekzárat is.

A sütő teljesen automatikusan is működhet. Az automatikus program azt jelenti, hogy a sütő a beállított időpontban bekapcsol, majd a beállított idő után kikapcsol.
8 sütési program.
A sütő egy forró levegő és a 3D funkció , amely lehetővé teszi akár sütés három szinten egyidejűleg.

A sütő ajtaján van egy belső üveg, amely visszaveri a hőt a sütőbe. Ennek köszönhetően a külső panel nem melegszik fel olyan mértékben, hogy égési sérüléseket okozhatna. Ez rendkívül fontos, ha gyerekek élnek a házban.
Ezenkívül sütés közben beállíthat egy gyermekzárat , amely biztosítja, hogy a kiválasztott beállítások ne változzanak meg sütés közben.

Kicsúsztathatja a tálcát vagy a rostélyt anélkül, hogy félne, hogy a forró étel a földre esik. Ezt egy szinten elhelyezett teleszkópos vezetők teszik lehetővé. Úgy tervezték őket, hogy egy forró tálcát vagy rostélyt teljesen és biztonságosan kivehető legyen.

A sütő hátulján lévő katalitikus tisztítás egy katalitikus zománccal borított lemez. A zománcnak az a tulajdonsága, hogy vonzza a sütés során keletkezett szennyeződéseket. A szennyeződések a porózus zománc felületén ülepednek, majd leégnek. Célszerű néhány sütés után konvekciós üzemmódban 250 ° C-ra állítani a sütőt. Ez idő alatt a megmaradt ételrészecskék megégnek.

Paraméterek:
Energiaosztály: A.
Űrtartalom: 72 liter.
Teljesítmény: 2650 W.
Méretek (magasság x szélesség x mélység): 59,5 cm x 59,5 cm x 54,7 cm.