Kérdése van? Hívjon minket! +36203720196

FKOS9 Olajradiátor 9 tagú
FKOS9 Olajradiátor 9 tagú
27 990 Ft

FKOS9 Olajradiátor 9 tagú

FKOS9 Olajradiátor 9 tagú
27 990 Ft
Részletek
Gyártó: Somogyi Elektronic
Modell: Home FKOS 9 M

Leírás:
Home by Somogyi 9 tagú olajradiátor
Az FKOS 9 M Home by Somogyi 9 tagú olajradiátor praktikus könnyen gurítható kivitelben készült, így mozgatása könnyen megoldható. Teljesítménye 3 fokozatban állítható, 800 W, 1200 W és 2000 W között. Mechanikus termosztáttal ellátott. Az olajradiátor biztonságos használatot garantál, mivel túlmelegedés vagy felbillenés esetén automatikusan kikapcsol.
Az elektromos olajradiátor felületi hőmérséklete egyenletes. Kikapcsolás után is sugározza magából a meleget, hiszen a fűtőtest (szerkezetének és anyagának köszönhetően) nagyon jól tartja a hőt. A működtetése tiszta, nem generál piszkot, kormot a lakásban, nem okoz kellemetlen szagokat.
A 9 tagú olajradiátor készülékben levő elektromos fűtőbetét olajat melegít. A fűtőolaj nem használódik el, nincs szükség az utántöltésre, így rengeteg fáradságtól tudjuk megkímélni magunkat. Nincs károsanyag-kibocsátás és szén-monoxid-veszély sem.
Hordozható, kerekekkel felszerelt, így használhatjuk a lakás több részében is, csak a megfelelő áramforrást kell biztosítani.
Ha egyszerű fűtési lehetőséget szeretne, akkor a legjobb megoldás az FKOS 9 M olajradiátorunk lesz.

Tulajdonságok:
3 fűtési fokozat
termosztát szabályozás
túlmelegedés és felbillenés védelemmel
darabonkénti nyomáspróbának alávetve
könnyen gurítható kivitel
süllyesztett hordfül
vezetéktartó
tápkábel hossza 1,4 m
tömege nettó 8,6 kg